Македонија

Без вода корисниците од улица Менделеева

Без вода корисниците од улица Менделеева

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Менделеева бр.110, од вчера вечер од 21:00 часот без водоснабдување се корисниците од истоимената улица.

Дефектот ќе биде саниран денес 14.01.2015 година.