четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Без вода корисниците од улица Радован Ковачевиќ

osum-casi-voda-dnevno1

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-100 милиметри на улица Радован Ковачевиќ бб, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Радован Ковачевиќ, Тодор Енцов,Томас Минцар и Тодор Чопов од 14:00 часот па се до санирање на дефектот

Најчитани вести