Македонија

Без вода корисниците од улица „Скоевска“

Без вода корисниците од улица „Скоевска“

Поради уличен дефект на ф-150мм на ул.„Скоевска“ 59 ,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, прекинот ќе биде од 12.00 часот до санирање на дефектот.