Македонија

Без вода корисниците од улица Владимир Комаров

Без вода корисниците од улица Владимир Комаров

Поради дефект на водоводна мрежа без вода ќе бидат корисниците од улицата Владимир Комаров.

Тиеќе бидат без вода од 13 часот па се до санирање на дефектот.