Македонија

Без вода корисниците од улицата Јордан Мијалков

Без вода корисниците од улицата Јордан Мијалков

Поради реконструкција на водоводна мрежа бз вода ќе останат корисниците од улицата Јордан Мијалков.

Тие ќе бат без вода до 9:00 часот па се до завршување на реконструкцијата.