Македонија

Без вода корисниците од улицата Љубош

Без вода корисниците од улицата Љубош

Корисниците од улицата Љубош во истоименото село денеска денеска ќе бидат без вода.

Тие ќе бидат без вода од 10 часот па се до санирање на дефектот.