Македонија

Без вода корисниците од улицата Никола Парапунов

Без вода корисниците од улицата Никола Парапунов

Поради реконструкција на водоводна мрежа од ф 150 мм на ул.„Никола Парапунов“ бб, денес прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица, односно зградитебр.1, 3 и 5 и комплексот стара телевизија.

Прекинот, како што известуваат од ЈП Водовод и канализација ќе биде во периодот од 11:00 часот до 16:00 часот.