четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Без вода корисниците од улиците „Сердарот“ и „Ратко Митровиќ“

vodavocheshmasdhdhs

Последни вести

Поради отстранување дефект денес ќе има времен прекин во водоснабдувањето за домаќинства на улиците „Сердарот“ и „Ратко Митровиќ“.

Екипите на ЈП „Водовод и канализација“ Скопје ќе работат на отстранување дефект од запушена водоводна мрежа на ул. „Сердарот“ бр. 4.

Најчитани вести