Македонија

Без вода улица Козара

Без вода улица Козара

Поради изведување на приклучок профил ф-80 милиметри на улица Козара брoj 28 без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 1.230 часот па се’ до изведуавње на приклучокот.