Македонија

Без вода Љубош и Батинци

Без вода Љубош и Батинци

Поради реконструкција на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри односно поврзување на стара со нова мрежа во с.Љубош, без водоснабдување ќе останат корисниците од населените места Љубош и Батинци од 08:00 часот па се до завршување на реконструкцијата.