Македонија

Без вода Македонска Косовска Бригада

Без вода Македонска Косовска Бригада

Поради дефект на приклучна цевка на булеварат Македонска Косовска Бригада, крак 38, бр.13, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимениот булевар од 11 часот па се’ до санирање на дефектот.