Македонија

Без вода „Манчу Матак“

Без вода „Манчу Матак“

Поради изведување на водоводен приклучок на улица Манчу Матак бр.19, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 14:00 часот па се до изведување на приклучокот.