Македонија

Без вода Марко Крале, Љуба Петровиќ, Приштинска и Лопушник

Без вода Марко Крале, Љуба Петровиќ, Приштинска и Лопушник

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Бутелска, раскрсница со улица Приштинска, без вода денеска ќе останат корисниците од улиците Марко Крале, Љуба Петровиќ, Приштинска и Лопушник.

Тие ќе бидат без вода од 12:00 часот па се до санирање на дефектот.