Македонија

Без вода „Менделеева“ и „Орден Чопела“

Без вода „Менделеева“ и „Орден Чопела“

Поради дефект на водоводна мрежа во парк шумата Гази Баба, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од улиците „Менделеева“ и „Орден Чопела“ од 12:00 часот па се до санирање на дефектот.