Македонија

Без вода неколку скопски улици

Без вода неколку скопски улици

Денеска без вода ќе останат дел од корисниците од улиците Радишанска и Цветан Димов, Менделеева и Ордан Чопела.

Корисниците од улица Радишанска ќе немаат вода од 10 часот па се до промената на хидрант, а корисниците на останатите улици ќе бидат без вода од 10 часот па се до санирањето на дефектот.