Македонија

Без вода неколку скопски улици

Без вода неколку скопски улици

Поради изведување на приклучоци без вода ќе останат корисниците од улиците Трета Македонска бригада, Дримкол и Метро од 12 часот па се до завршувањето на приклучоците.

Поради дефект без вода ќе бидат и корисниците на улица Кнез Трпимир од 12:00 часот  па се до санирање на дефектот.