Македонија

Без вода неколку скопски улици

Без вода неколку скопски улици

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улицата Скендер Бег Кастриоти бр.6б, без водоснабдување ќе останат корисниците  од улиците: Скендер Бег Кастриоти, Војвода Ивец, Радоја Дакич, Киро Фетак, Радослав Петковиќ и Герника од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.