Македонија

Без вода неколку улици во Црниче

Без вода неколку улици во Црниче

Ве известуваме дека на ден 20.05.2015г. поради уличен дефект Ф-80мм на улица Црниче 12 во населбата Црниче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улица Црниче и дел од Банско, од 10 часот  до завршување на истиот.