Македонија

Без вода неколку улици во Гази Баба

Без вода неколку улици во Гази Баба

Поради изведување на реконструкција од стара на нова мрежа на улица 155 кај Светлост во населбата Гази Баба, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците 155 и 157 од 10:00 часот па се до завршување на работите.