Македонија

Без вода пазарчето „Буњаковец“ и улицата Мирослав Крлежа

Без вода пазарчето „Буњаковец“ и  улицата Мирослав Крлежа

Поради промена на вентил Ф2“-1/2“ на улицата „Мирослав Крлежа“, денеска од 9:30 па се до санирање на дефектот, без вода ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ пред Министерството за Култура и пазарчето „Буњаковец“, информираат од ЈП„ Водовод и канализација“.