вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Без вода повеќе скопски улици

vodovod-i-kanalizacija-486x2721-14

Последни вести

Поради изведување на водоводен приклучок профил ф-100 милиметри на улица Мегленска бб, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Мегленска, Мариовска, Малина Поп Иванова и дел од Милан Мијалковиќ од 10.15 часот па се’ до санирање на дефектот.

Поради дефект на приклучна цевка профил ф-1цол на улица Дамаска бб, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Дамаска и Прашка од 11.15 часот  па се’ до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-80 милиметри на улица Црвени Брегови бр.7, без водоснабдување ќе останат 50 куќи од истоимената улица од 11.30 часот  па се’ до санирање на дефектот.

 

Најчитани вести