Македонија

Без вода повеќе улици

Без вода повеќе улици

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Владимир Комаров раскрсница со булевар Јане Сандански, без водоснабдување ќе останат корисниците од зградите со број 9 па се до 23 од улицата Владимир Комаров високата зона и корисниците со броевите 2 ,4, 6 и 8 од улицата Бојмија во периодот од 08:30 до 15:30 часот.

Поради монтирање на Противпожарен хидрант на улица 5 во с.Љубанци, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 09:00 часот па се до монтирање на истиот.

Поради изведување на приклучок на улица Коле Неделковски раскрсница со улица Орце Николов, без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата Коле Неделковски и дел од улицата Орце Николов од 09:30 часот па се до изведување на приклучокот.