Македонија

Без вода Радишани и Бутел

Без вода Радишани и Бутел

Поради дефект на шибер на улица „Радишанска“ до ОУ „Ацо Шопов“, без водоснабдување ќе останат корисниците од улицата „Радишанска“ и ТЦ Радишани од 09 часот па се до санирање на дефектот.

Поради дефект на приклучна цевка на улица „Призренска“ во населба Бутел, без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од 09.30 часот па се до санирање на дефектот.