Македонија

Без вода Радишанска

Без вода Радишанска

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Радишанска кај ОУ „Ацо Шопов“, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 9 часот па се’ до санирање на дефектот.