Македонија

Без вода Реонски центар 2 кај бул. „Видео Смилевски Бато“

Без вода Реонски центар 2 кај бул. „Видео Смилевски Бато“

Поради санирање на дефект на водоводна мрежа на булевар „Видое Смилевски Бато“ бб, без водоснабдување ќе останат корисниците од Реонски центар со број 2 и 2а како и маркетот Тедико од 11:30 часот па се до санирање на дефектот.