Македонија

Без вода с. Орман

Без вода с. Орман

Поради изведување на водоводен приклучок профил ф-150 милиметри на ул.102 во насока на с.Орман, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица и до с.Орман од 11:30 часот па се до изведување на истиот.