Македонија

Без вода „Сава Ковачевиќ“

Без вода „Сава Ковачевиќ“

Поради дефект на вентил во шахта на улица Сава Ковачевиќ бр.48, без водоснабдување ќе останат околу 100 домаќинства од 09:00 часот па се до промена на истиот.