Македонија

Без вода селото Студеничани

Без вода селото Студеничани

Корисниците од селото Студеничани ќе останат без вода поради санирање на шибер затворач во кругот на Пумпена Станица.

Тие ќе бидат без вода од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.