Македонија

Без вода „Шиндаровска“

Без вода „Шиндаровска“

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Шиндаровска“ бр.28, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 11:00 часот па се до санирање на дефектот.