Македонија

Без вода Шуто Оризари и Бутел

Без вода Шуто Оризари и Бутел

Поради вршење на електричарски работи во Препумната станица Бутел, без водоснабдување ќе останат деловите на населбите Бутел и Шуто Оризари во периодот од од 08:00 до 14:00 часот.