Македонија

Без вода Шуто Оризари, Жито Лукс и затворот Шутка

Без вода Шуто Оризари, Жито Лукс и затворот Шутка

Корисниците од населбата Шуто Оризари, Жито Лукс и казнено поправната установа Шутка, како и околните објекти, од 9,30 до 13 часот ќе останат без водоснабдување, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот е поради дефект на огрлица профил Ф-300 милиметри на булеварот Македонско- Косовска Бригада.