Македонија

Без вода скопската населба Лисиче

Без вода скопската населба Лисиче

Прекинот е започнат утрово во 9 часот, а ќе трае се до завршувањето на градежните активности. Имено, прекинот е поради отстранување на дефект на водоводната мрежа. Дефектот се појавил на булеварот „12 Ударна бригада“ во населбата Лисиче.