Македонија

Без вода трите руски згради на улица Варшавска

Без вода трите руски згради на улица Варшавска

Поради дефект на приклучна цевка профил ф-3 цола на улица Варшавска  во непосредна близина на трета руска зграда без водоснабдување ќе останат корисниците од трите руски згради од истоимената улица од 09,20 часот па се’ до санирање на дефектот.