Македонија

Без вода Трубарево и дел од Злокуќани

Без вода Трубарево и дел од Злокуќани

Поради изведување на реконструкција од стара на нова мрежа на улица Благоја Стевковски број 113,  без водоснабдување ќе останат корисниците од селоТрубарево, а со намален притисок ќе бидат корисниците од Хиподром од 11:40 часот па се до завршување на работите.

Поради изведување на реконструкција од стара на нова мрежа на улица Скупи крак 3,  без водоснабдување ќе останат корисниците на крак 3, 5 и 7 од истоимената улица од 11:30 часот па се до завршување на работите.