Македонија

Без вода ул. „Дебарца“

Без вода ул. „Дебарца“

Утре (четврток) поради отстранување на појавен уличен дефект на водоводна цевка на ул. Дебарца бр.37, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Дебарца од 09:30 часот до завршувањето на интервенцијата.

За време на изедувањето на работите, делот од зградата на Министерство за Култура до пазарот Буњаковец ќе биде затворен за сообраќај .