Македонија

Без вода ул. „Саса“

Без вода ул. „Саса“

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улица „Саса“ број 18, без водоснабдување ќе останат корисниците од населбата Пинтија од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.