Македонија

Без вода улица Бел Камен

Без вода улица Бел Камен

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Бел Камен број 207, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 10 часот па се до санирање на дефектот.