недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 22

Без вода улица Бел Камен и населбата Хиподром

vodavocheshmasdhdhs

Последни вести

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Бел Камен (кај Книговодителот) без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од  09:30 часот  па се до санирање на дефектот.

Без вода исто така поради дефект на водоводна мрежа на улица Жан Жорес бр.59, ќе останат и корисниците од населбата Хиподром. Тие ќе бидат без вода од 10:45  часот па се до санирање на дефектот.

Најчитани вести