Македонија

Без вода улица „Герника“

Без вода улица „Герника“

Поради дефект на приклучна цевка на улица Герника крак 6, број 2 без водоснабдување ќе останат корисниците од број два до број 10 и дел од корисниците од улицата „Ратко Митровиќ„ крак еден, два и пет од 09.30 часот па се до санирање на дефектот.