Македонија

Без вода улица „Лука Геров“

Без вода улица „Лука Геров“

Поради дефект на шибер затварач профил ф-50 милиметри на улица „Лука Геров“ крак 19,без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 13:50 часот па се се до санирање на дефектот.