Македонија

Без вода улица „Пелинце“

Без вода улица „Пелинце“

Поради дефект на водоводна мрежа профил ф-100 милиметри на улица „Пелинце“ број 20, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 10:00 часот па се до санирање на дефектот.