Македонија

Без вода улица „Самоилова“, Американска Амбасада и село Батинци

Без вода улица „Самоилова“, Американска Амбасада и село Батинци

Без вода ќе останат корисниците од улицата „Самоилова“, Американската Амбасада и објектите што гравитираат на тоа подрачје.

Корисниците ќе бидат без вода  во периодот од 10.00 до 12.00 часот.

Исто така поради дефект на водоводна мрежа без вода ќе останат корисниците од селото Батинци во периодот од 14 часот па до санирањето на дефектот.