Македонија

Без вода улица „Ташко Караџа“

Без вода улица „Ташко Караџа“

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Ташко Караџа“ бб  (во кругот на гимназијата Панче Арсовски), без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица и гимназијата „Панче Арсовски“ од 14 часот па се до санирање на дефектот.