Македонија

Без вода улицата Адолф Циборовски во Влае

Без вода улицата Адолф Циборовски во Влае

Јавното препријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради дефект на огрлицата на цефката, корисниците од десната страна на улицата Адолф Циборовски во населбата Влае се без водоснабдување.

Дефектот е настанат во 12:30 часот, а корисниците ќе бидат без вода се додека да не се санира дефектот.

Од претпријатието додаваат дека нивните екипи во моментов работат на санирање на дефектот.