Македонија

Без вода улицата Брсјачка Буна и затворот во Шутка

Без вода улицата Брсјачка Буна и затворот во Шутка

Поради дефект денеска без вода ќе бидат корисниците од улицата Брсјачка Буна број 2 и затворот Шуто Оризари.

Тие ќе бидат без вода од 11 часот па се до санирањето на дефектот.