Македонија

Без вода улицата Димо Хаџи Димов

Без вода улицата Димо Хаџи Димов

Поради дефект во шахта на улица Димо Хаџи Димов бр.113, без водоснабдување ќе останат корисниците од бр.87 до бр.117 од 11:30 часот па се’ до санирање на дефектот.