среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 14

Без вода улицата Исаја Маџовски

vodovod-i-kanalizacija-486x2721-16

Последни вести

Поради дефект на на водоводна мрежа на улица Исаја Маџовски бр.25, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица.

Поради дефект на на водоводна мрежа на улица Исаја Маџовски бр.25, без  водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:15 часот, па се до санирање на дефектот.

Најчитани вести