Македонија

Без вода улицата Јордан Мијалков

Без вода улицата Јордан Мијалков

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација – , ги известува граѓаните дека на 3.мај , поради реконструкција на водоводна мрежа  на ул. Јордан Мијалков, раскрсница со улица Герман (Јужен Булевар) , прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул. Јордан Мијалков од потегот на улица Мајка Тереза до улица Герман од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.