Македонија

Без вода улицата Никола Русински

Без вода улицата Никола Русински

Поради изведување на приклучок профил Ф-200 милиметри на улица Никола Русински бб (кај Тинекс), без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 11.30 часот па се до изведување на истиот.