Македонија

Без вода улиците Гемиџиска и Филип Филиповиќ

Без вода улиците Гемиџиска и Филип Филиповиќ

Поради изведување на водоводен приклучок без вода ќе останат корисниците од улиците Гемиџиска и Филип Филиповиќ.

Тие ќе бидат без вода од 11:30 часот па се до изведување на приклучокот.